Szervezeti kommunikáció

“arra nem emlékszem, hogy mit mondott, de a hangja még most is itt cseng a fülemben.”

A cég maga stílus, a stílus maga az ember. Ahhoz, hogy valóban hitelesen tudjuk képviselni saját vállalkozásunkat, cégünket, ki kell alakítanunk azt a cégre jellemző kommunikációs, öltözködési és helyzetmegoldási stílust, ami összhangban van a cég deklarált értékrendjével, filozófiájával és stílusával. Ahhoz, hogy ez a stílus a hétköznapi életben, munkakapcsolatokban és helyzetekben is természetes módon megjelenjen, a szervezet dolgozóinak ismerniük kell, mit várnak el tőlük, miért éppen ilyenné alakult a szervezet stílusa, s azt hogy tudják képviselni az egyes személyek a legjobban és leghatékonyabban a saját területükön.

S mivel a cégkommunikáció elemei ugyanúgy változhatnak és alakulhatnak az idő múlásával, ahogy vállalkozásunk is fejlődik és alakul, ezért időről időre kommunikációs eszköztárunk is felújításra szorul, ugyanúgy, ahogy ruhatárunkat is folyamatosan megújítjuk.

Ezért érdemes időközönként megismertetni a régi és új dolgozókkal, milyen kommunikációs stílust képvisel a cég, s ezeket tréningeken begyakorolni.

Beszéljük meg, Önnek mire van szüksége! Kérjen ajánlatot vagy konzultációs időpontot…

Görög Mása

Tel.: +36 70 314 1936

e-mail: gorogmasha@gmail.com

Share