Komplex átalakulás – egyéni kommunikációs- és stílustanácsadás

Ez csak rólad szól!

3 szakember csak Veled foglalkozik!
…hogy még jobb lehess!

A sikeres emberek egyik közös tulajdonsága a folyamatos fejlődés, a változás és változtatás el nem múló lendülete. Ha Te is szeretnél folyamatosan fejlődni és készen állsz a változásra, most itt a lehetőség, hogy megéld, milyen az, amikor minden Rólad szól, és segít abban, hogy még jobb légy. Ragadd meg!

A sikeres cégvezetők, vezetők és vállalkozók pontosan tudják, hogy sikerük titka legfőképpen abban rejlik, hogyan tudnak kommunikálni, hogyan hatnak az emberekre.

Három szakember – kommunikációs tanácsadó, Alexander-féle testtudatosság szakértő és stylist – divattervező művész – Veled együtt azon dolgozik, hogy

„A legjobb Önmagad felé” személyes kommunikációs és stílusfejlesztő programban

Ha jó úton haladunk Önmagunk felé, minden nap új élményeket, kalandokat és sikereket rejt számunkra.

Legyen egy nap, ami tényleg csak rólad szól! Szakadj ki egy napra a hétköznapok megszokott ritmusából! Lásd, halld, érezd, mit jelez tested, lelked és szellemed, s hozd létre magadban az új harmóniát!

 Változni sosincs túl későn, sosincs túl korán. Változz velünk Most!

A programot egy előre megbeszélt napon tartjuk. Általában reggel 9-kor kezdünk és 17:30-ig vagyunk együtt.

A nap végére tele leszel élményekkel, rájössz, hogy mennyi mindent tudtál eddig is, csak nem használtad vagy nem rendszeresen, s arra is, hogy mennyi mindent csinálsz már most jól, és hogyan tudod a legjobb tulajdonságaidat még jobban kiemelni.

Ha nem szeretsz korán kelni, természetesen később kezdünk, s ha neked úgy kényelmesebb, akár két napra elosztva is meg tudjuk tartani a teljes programot.

A program ára:    127.000,- Ft + Áfa

Ha kérdésed van írj: info@valtoznijo.hu vagy

hívj fel telefonon:  Görög Mária 06 30 9716749


Share