Kommunikációs tanácsadás és coaching

 „Az ember valódi szabadsága arra terjed ki, amire belső lehetősége van.”
Popper Péter

Minden tapasztalat jó valamire

Mindannyian eljutottunk valamilyen úton a mai napig. Életünk minden állomása – legyen az jó vagy kevésbé dicsőséges – hozzájárult fejlődésünkhöz, ahhoz, hogy pont olyanok legyünk, amilyenek most vagyunk. De tudjuk-e,

 

Szótükör és hétköznapi szómágia

Szavaink nemcsak a külvilágnak szólnak, de önmagunkról is sok információt elárulnak saját magunknak. Milyen szavakat használunk, mit mondunk magunkról, milyen metaforákban gondolkodunk – mind-mind egy-egy pillanatkép belső állapotunkról, tudatalattinkban működő irányító elveinkről. Érdemes megfigyelni, szavaink milyen mintákat követnek, milyen kifejezéseket használunk, s ezek közül melyek sajátunk, s melyek környezeti „jövevényszavaink”?

Amennyire szavaink árulkodnak belső állapotunkról, ugyanúgy képesek meghatározni is azt. Szavainkkal alakítani tudjuk belső világunkat és világlátásunkat, és külvilágra gyakorolt hatásunkat is befolyásolhatjuk vele.

A sikeres vezető legfontosabb tulajdonsága, hogy tisztában legyen vele, szavai, gesztusai és tettei milyen hatással vannak környezetére. A tudatos kommunikáció egyszerűbbé teszi mindennapi életünket, és hatékonyabbá munkakapcsolatainkat.

Ha Ön szeretné egyszerűbbé és hatékonyabbá tenni munkáját, ne habozzon. Ismerje meg, milyen készségek rejlenek még Önben, milyen eszközökkel tudja még jobbá tenni kommunikációját és kapcsolatait.

A személyes tanácsadás díja: 15.000,- Ft / óra

A személyes coaching díja: 15.000,- Ft / óra

Tanácsadás Skype-on: 8.000,- FT / óra

Beszéljük meg, Önnek mire van szüksége! Kérjen ajánlatot vagy konzultációs időpontot…

Görög Mása

Tel.: +36 70 314 1936

e-mail: gorogmasha@gmail.com

Share