Tárgyalj és szabadulj!

Tárgyalástechnikai tréning szabadulószoba tapasztalattal

“Az emberek tehát rábeszélhetőek akkor is, ha odafigyelnek, csakúgy, mint amikor nem.
A különbség az, hogy hogyan.”

(E.Langer)

Önnel is előfordult más, hogy

Talán igazunk van, talán nincs. Vagy nekünk is igazunk van, és a másik félnek is? Talán az igazság valahol középúton van? Erre csak akkor fogunk rájönni, ha képesek vagyunk valóban odafigyelni a másik emberre, és meghallgatni, majd végiggondolni véleményét. Különben szépen, hosszan folytathatjuk dupla monológunkat. A tréninget ajánljuk mindazoknak, akik napi munkájuk során vállalati érdekeiket képviselik. A kommunikációs ismeretek, a tárgyalástechnikai eszközök tudatos használata hatékonyabbá és célirányosabbá teheti a tárgyalások menetét.

Azt is tudjuk, hogy a legjobb  (és persze a legszórakoztatóbb) tanulás és tapasztalatszerzés a játék. Nem véletlen, hogy a gamification, vagyis a játékosítás a legnépszerűbb és leghatékonyabb képességfejlesztő és tanulási forma. 

Így aztán mi is játszunk, felfedezzük és kipróbáljuk rejtett együttműködési és kommunikációs képességeinket a szabadulószobában, ahol feladatok, izgalmas kihívások és vidám percek várnak a résztvevőkre.

A tréning tematikája:

A tréning második napján a Logiqrooms valamelyik szabadulószobájában

Ezt követően megbeszéljük a  tapasztalatokat és összevetjük a belső megéléseket a külső szemlélő és a társak helyzetértékelésével.

A tréning során a neurolingvisztikai programozás (NLP)  eszköztárával is megismerkedünk, megtapasztaljuk, hogy is működünk mi magunk, hogy ismerjük fel a másik ember kommunikációs rendszerét, hogy alkalmazzuk ezt a hétköznapokban.

A tréning 2 napos

Időpontok:

2017.augusztus  14. – 15. (hétfő – kedd)     Jelentkezem

Helyszín:      Budapest, 2. ker.

Mennyibe kerül:        105.000,- Ft +Áfa/ fő /  két nap

A jelentkezéshez kérjük, hogy 25.000,- Ft előleget proforma számla ellenében utalja át számlánkra.

Jelentkezési határidő:

2017. augusztus 07.   Jelentkezem

Maximális csoportlétszám: 6 fő

A tréning előtt egy rövid kérdéssort fogunk küldeni, hogy jobban megismerjük azokat a helyzeteket, amik előfordulnak a munkája során, hogy azokra is építhessünk a tréning-folyamatban.

A tréning díja tartalmazza:


 

Share