Csoportstílus workshop

Alkosd meg legjobb Önmagad!

Egy cég, egy vállalkozás sokféle emberből áll, akik csak úgy tudnak egységes stílust képviselni, ha elfogadják a szervezet értékrendjét, és hozzáigazítják saját egyéniségükhöz. Ám ezt megtenni koránt sem annyira egyszerű.  Főleg, ha még a saját egyéni stílusunkon is van mit változtatni, jobbítani.

A kommunikációban az a szép, hogy mindenki ért hozzá, mindenki tudja, hogy kell csinálni, mégis mindig van mit tanulni róla. Mert ki az, aki elmondhatja, hogy mindig minden helyzetben a tökéletes megoldást választja. Az azonban biztos, hogy mindig az adott helyzetben az általunk ismert leghozzáférhetőbb tudást használjuk. Ám mi van akkor, ha a legjobb nem a leghozzáférhetőbb, vagy nem ismerjük még azt, ami a legelőnyösebb lenne? Ez szinte bármikor előfordulhat velünk, s ekkor jön az újabb tudás megszerzésének ideje.

… akkor tudd, hogy itt az ideje a megújulásnak!

A legjobb Önmagad programban végigvezetünk a 3 M alkotó folyamaton, hogy végül olyannak lásd és láttasd magad és csapatod, amilyennek szeretnéd.

Hogy mi ez a 3 M?

Megismerni – milyennek látjátok magatokat, és ez mennyire egyezik azzal, amit mások érzékelnek belőle,

Megalkotni – azt a képet, amilyenek lenni szeretnétek, és összeszedjük az ehhez szükséges eszközöket,

Megmutatni – felpróbáljátok és bemutatjátok megújult Önmagatokat új eszköztáratok használatával.

 

Mi történik a résztvevőkkel:

Hogyan történik mindez:

Először is meg ismerkedünk egymással, hiszen életünk hátralévő részének első napját indítjuk együtt.  Ezután 3 csoportban elkezdjük a változás folyamatát. A kiscsoportokban max. 5 ember dolgozik együtt, és folyamatosan új területét tapasztalhatjuk meg a változásnak a három terület szakértőinek vezetésével. Végül a megszerzett új tudás, új eszközök segítségével megtapasztalhatjátok a változást a közös gyakorlás során.

Semmi misztika, csak hétköznapi, könnyen elsajátítható eszközök!

A trénig időtartama: 2 nap
Beszéljük meg, Önnek mire van szüksége! Kérjen ajánlatot vagy konzultációs időpontot…

Görög Mása

Tel.: +36 70 314 1936

e-mail: gorogmasha@gmail.com

 

Share